e
Banner

Etiketler: seyhan gülhan



Lufian kargo entegrasyonuyla verimliliği arttırdı


Yayın: 23-06-2017
Kategori: Tekstil

Tedarik zinciri operasyonlarını daha verimli hale getirmek için kargo entegrasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Lufian Lojistik Grup Müdürü Seyhan Gülhan, bu sayede teslimatları lokasyon ve irsaliye bazında online takip edebildiklerini, sevkiyatlarda oluşan maliyetleri görebildiklerini, teslimat performansını ERP üzerinden analiz edilebildiklerini, merkez ve mağazalar arasındaki teslimat konularıyla ilgili iletişimi minimize ettiklerini söylüyor.  




Perakendede envanter ve envanterin doğruluğu


Yayın: 05-02-2020
Kategori: Tekstil

Seyhan Gülhan / Lufian Lojistik Grup Müdürü




Perakendede lojistik depo taşınması


Yayın: 26-02-2020
Kategori: Depolama - Antrepo

Seyhan Gülhan - Lufian Lojistik Grup Müdürü




Lojistik ve ERP


Yayın: 21-03-2020
Kategori: Ekonomi Gündemi

Seyhan Gülhan - Lufian Lojistik Grup Müdürü




Türkiye’nin dev markaları Milk Run Sistemi’ne geçiyor


Yayın: 06-09-2022
Kategori: Lojistik

LogD Milk Run Yönetim Sistemi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek markalara lojistik faaliyetlerinde çevreci ve sürdürülebilir çözümler sunuyor. Dünya ve Türk markaları Altınyıldız Classics, Beymen, Dagi, English Home, Koton LogD Milk Run Yönetim Sistemi’ne geçerek yeşil lojistikte sektörde öncü ve çevreci adımlar atmaya devam ediyor.




LogD, 1 milyon kg’dan fazla karbon ayak izinin önüne geçti


Yayın: 08-11-2022
Kategori: Lojistik

Geleceğin tedarik zinciri LogD, daha iyi bir dünya ve daha iyi bir gelecek için sürdürülebilirlik taahhüdü konusunda iddialı bir sistem geliştirerek Türkiye’de bir ilke imza attı. Teknoloji, operasyon ve çevreci malzemelerin kullanıldığı sürdürülebilirlik içeren inovatif bir uygulama olan Milk Run Yönetim Sistemi, binlerce ağacın kesilmesinin önüne geçiyor ve dünyaca ünlü şirketlerin karbon ayak izini azaltıyor.




LogD, operasyon ağını 24 şehre çıkardı



Lojistik tedarik zincirinin sürdürülebilir markası LogD, Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Milk Run Yönetim Sistemi’nin operasyon ağını kısa sürede 24 şehre çıkardığını duyurdu. 




LogD, perakende sektöründe yeşil dönüşümün öncülüğünü üstlendi


Yayın: 21-11-2023
Kategori: Yeşil Lojistik
Etiketler: logd seyhan gülhan

Sürdürülebilir çözümleriyle yeşil lojistik anlayışını benimseyen LogD, Türkiye’nin önde gelen markalarının desteğiyle, lojistik ve perakende sektörünü sürdürülebilir olarak şekillendirmeye devam ediyor.